+386 51 344 016
info@hobicenter.si

Hobicenter.si
Vodopivčeva ulica 17
4000 Kranj
Slovenija

T: +386 51 344 016
E: info@hobicenter.si

MATRIX & BORMANN & NAKAYAMA

Matrix je nemško podjetje z Bavarske, ki se je od svojega nastanka leta 2003 uveljavilo svojo blagovno znamko MATRIX na področju prodaje hobi orodja vseh vrst.
V svojem programu ima celotno paleto paleto akumulatorskega in električnega orodja, električnega in bencinskega vrtnega orodja in še veliko več.

Preverite našo ponudbo Matrix izdelkov s klikom na zavihke/sezname izdelkov na levi strani!

Ekipa MATRIX
, Uradna stran: https://www.matrix-direct.net/cat/index/sCategory/4Bormann je podjetje, ki uvaja enostavna in kvalitetna orodja za samostojne podjetnike in obrtnike. Blagovna znamka Bormann Tools je bila ustanovljena leta 2000. Njeno ime predstavlja nemirnega človeka, ki nenehno vrta in meša stvari. BOR (in) MANN.

Bormann je danes eno najhitreje rastočih podjetij, ki je pripravljeno osvojiti svet. Nudi široko paleto cenovno sprejemljivega električnega ročnega in baterijskega orodja, saj želi svojim navdušencem po vsem svetu omogočiti poceni nakup in enostavno uporabo svojega orodja.

Naša ekipa za nadzor kakovosti si nenehno prizadeva za izboljšanje oblikovanja, funkcionalnosti in trajnosti vseh BORMANN izdelkov. Tako zagotavljamo kakovost naših izdelkov in zmanjšujemo morebitne napake. Vsa naša orodja izpolnjujejo veljavne predpise in standarde, kot rezultat pa so zanesljivi izdelki. Vedno smo verjeli, da je zadovoljen uporabnik najboljša reklama za delovanje in vzdržljivost naših orodij.

V podjetju BORMANN ne ponujamo samo pravih orodij, ampak tudi ponujamo storitev zanje. Vedno je bilo zelo pomembno, da vlagamo v poprodajne storitve. Naša tehnična ekipa nenehno izboljšuje svoje znanje s pogostimi treningi in izobraževanji, tako da lahko dosežejo visoko raven izkušenj v postopku servisiranja.

Naša filozofija je zagotoviti najboljše možno orodje za plačani denar. BORMANN nudi orodja z najvišjo stopnjo učinkovitosti po pravi ceni. To je razlog, da hitro razvijamo in vsako leto pridobivamo večje tržne deleže v vseh državah, v katerih smo prisotni.

V podjetju BORMANN ne čakamo… danes ustvarjamo podjetje z velikimi naložbami v trženje in kakovost vseh naših izdelkov.

Postanite del naše velike in vsak dan večje družine že danes!
 
Ekipa BORMANN, Uradna stran: www.bormanntools.comBlagovna znamka NAKAYAMA v zadnjih desetletjih nenehno raste in je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk vrtnih orodij današnjega časa. Nudimo zelo široko paleto vrtnega, gozdarskega in kmetijskega orodja. Predvsem pa želi NAKAYAMA navdušencu zagotoviti užitek z uporabe dobrega vrtnega orodja.

Eden glavnih razlogov, da nenehno rastemo, je naša filozofija vlaganja v raziskave in razvoj. Naša usposobljena inženirska ekipa vedno išče načine za izboljšanje kakovosti in uporabe orodja. Verjamemo, da je inovacija način, da potrošniku ponudimo tisto, kar nekdo pričakuje ... orodje z optimalnim razmerjem med ceno in kvaliteto!

Naša ekipa za nadzor kakovosti si nenehno prizadeva za izboljšanje oblikovanja, funkcionalnosti in trajnosti vseh izdelkov NAKAYAMA. Tako zagotavljamo kakovost svojih izdelkov in zmanjšujemo možne pomanjkljivosti. Vsa naša orodja ustrezajo veljavnim predpisom in standardom, kar omogoča ustvarjanje zanesljivih izdelkov. Vedno smo verjeli, da je zadovoljen uporabnik najboljša reklama za delovanje in vzdržljivost naših orodij.

Ponujamo vam zanesljiva orodja, ki jih podpira zanesljiv servis. Naša tehnična ekipa nenehno izboljšuje svoje znanje s pogostimi izobraževanji in treningi, tako da lahko dosežejo visoko raven izkušenj v postopku vzdrževanja in popravila. Naš cilj je ohraniti zalogo nadomestnih delov še leta po lansiranju vsakega izdelka.

Naša filozofija je zagotoviti najboljše možno orodje za plačani denar. NAKAYAMA ponuja orodja z enako stopnjo učinkovitosti kot druge znamke, vendar z nižjimi stroški. Zato hitro razvijamo in pridobivamo večje tržne deleže vsako leto v vseh državah, v katerih smo prisotni.

Mi v NAKAYAMA ne čakamo ... ustvarjamo posel! V trženje veliko vlagamo na več načinov. Tiskani in elektronski katalogi izdelkov, namensko POS gradivo, spletna prisotnost, oglasi na celotni strani v ustreznih publikacijah so le nekaj kampanj, ki jih izvajamo v podporo našim trgovcem.

Ekipa NAKAYAMA, Uradna stran: www.nakayamatools.com